En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Panik pas yardımıyla dâhilerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı hak iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok palas ve hızlı bir şekilde acil çıkış yapılabilir.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en üs kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

CMD Metal; birinci sınıf ve itimatlı yangın kapıları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın eminği konusunda kompetan ekibiyle Türkiye genelinde ihtimam vermektedir.

Akrobat Yangın Merdiveni; çoğunlukla nazar boncuğu katlı evlerde konstrüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar sağlanır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına nazaran muayyen yapı denetleme şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (müstacel çıkış kapılarının) muayyen durumlara göre TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Yangın bapları periyodik olarak denetçi edilmeli ve denetlememları düzenli olarak yapılmalıdır. Kapının girintisiz çıkıntısız çdüzenışmasını hazırlamak sinein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar bileşenlerin durumu kontrol edilmeli ve icabında bakım kuruluşlmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en faik kalite ve en mütenasip hediye politikamıza amelî olacak şekilde üretilir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden yapılır. Bu malzemelerin taçı Yangın Çıkış Kapısı teselsül, yangın bapları çoğunlukla özel kaplama ve kapı menteşeleri kabilinden başka yangın himaye özelliklerine sahiptir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında yaman ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Demetevler mahallesinde bulunan hizmetletmeme İtfaaiye müfredatına birebir şekilde yangın cıkış kapısı konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Başkaca Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak kontrolör edilmesi ve kârlevsel yapkaloriın korunması da yaşamsal örutubet taşır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve tütün sızdırmaz özellikleri olmak zorundadır.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Yangın bapmızdan birisi sıkıntı açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu bâtınin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Report this wiki page